SEO

Uw website hoger laten scoren in google? SEO. De zoekoptimalisatie zorgt ervoor dat u uiteindelijk meer klanten en dus winst genereerd. Toch zijn er aan aantal mythes rondom zoekoptimalisatie die u maar beter niet kunt opvolgen! Wij hebben de belangrijkste mythes voor u op een rijtje gezet.

Meer links zijn beter dan meer content

Vroeger was het zo dat links beter waren dan content. Dit veranderde in 2013, nu ligt de focus eerder op de kwaliteit van de content en niet de kwantiteit (links). Alleen maar links toevoegen heeft dus geen zin. De focus moet op de content liggen!

Pop-ups zijn slecht voor uw ranking

Men zegt dat de pop-ups slecht voor de ranking is van uw site. Dit is alleen als u ze slecht gebruikt. Pop- ups moeten ook kwalitatief en niet kwantitatief gebruikt worden. Als de pop-ups goed gebruikt worden zijn ze juist goed voor de ranking.

De H1 is de meest belangrijke on-page element

De H1 (Heading 1) is nog steeds een belangrijk element op je pagina, alleen niet de belangrijkste. Alle headings zijn even belangrijk. Het maakt niet uit welke header je gebruikt, als je concept goed is zal de ranking gewoon goed werken.

Locale SEO is niet van belang

Deze mythe staat ver van de waarheid af. Locale SEO is juist belangrijk. Als je een lokaal bedrijf hebt dat zoekt naar andere lokale bedrijven zal dit je niet alleen helpen om gevonden te worden, maar ook om gevonden te worden bij mensen die dichtbij het bedrijf zitten.

Ik heb geen mobiele optimalisatie nodig

Mobiele optimalisatie is juist nodig! Veel mensen zitten tegenwoordig op hun mobiel en mobiele optimalisatie zorgt ervoor dat uw websites beter gevonden worden via de mobiel. Het blijkt zelfs dat de meerderheid van de SEO experts mobiele optimalisatie als een must ziet.