fbpx
lawyer teams

Project Management voor Advocatenkantoren

Door middel van Boxxpro kunt u eenvoudig uw werkflow en dossiers online bijhouden. Tevens kunt u klanten toegang geven per dossier.

GRATIS AANMELDEN

Dossier

Door middel van Boxxpro kunt u eenvoudig uw dossiers online verwerken en heeft u ze via de app altijd bij de hand.

Project management

Uw werkzaamheden beheren met o.a. uren registratie, deadlines, kalender overzicht, prioriteiten en bestanden.

Klanten beheer

Maak gebruikers aan voor uw klanten en geef ze inzicht in een dossier, of voeg medewerkers toe aan dossiers.

Veilig & betrouwbaar

Niets is belangrijker dan dat uw dossiers veilig en versleuteld zijn op het moment dat deze online staan. Door middel van alle gegevens versleuteld te maken kunnen bestanden nooit gelezen worden door andere. Ons systeembeheer heeft ook geen inzicht in uw bestanden. Heeft u vragen over de veiligheid en betrouwbaarheid van Boxxpro? Neem dan contact op met onze klantenservice.

SSL Beveiliging

Al uw gegevens op onze website zijn veilig versleuteld door middel van een SSL beveiliging.

Versleutelde gegevens

Alle data in ons systeem zijn versleuteld, zodat niemand deze gegevens ooit zou kunnen lezen.

Dagelijks 24 back-up's

Dagelijks draaien wij een backup van alle data en gegevens die op onze server staan.

Dossier makkelijker beheren

U heeft er vast wel eens over nagedacht: online dossiermanagement voor advocaten. Maar is het verstandig? En welke oplossing past het beste bij uw wensen?

Veel advocaten beginnen bij de opbouw van dossiers in oplossingen welke door hen zelf is uitgedacht. Zolang de dossiers niet te groot worden of het aantal dossiers te snel toeneemt, is er niets aan de hand. Maar dan groeit uw advocatenkantoor en bent u meer bezig met het onderhoud van uw dossiers, dan het dossier zelf.

Hierdoor heeft u minder tijd voor belangrijke zaken zoals het werven van nieuwe clienten, het voorbereiden van zaken en het goed bijstaan van uw bestaande clienten. Dat is te betreuren, want daardoor bent u minder declarabel. Of had u meer nieuwe klanten aan kunnen trekken in de uren die u bestede aan het op orde brengen van uw dossiers.

Gelukkig is daar een oplossing voor. Online dossiermanagement voor advocaten. Middels een online dossiermanagement oplossing voor advocaten houdt u eenvoudig overzicht in uw dossier. Zo bespaart u veel tijd en bent u meer uren in de maand declarabel.

Anja-klantenserivce

Start nu uw gratis 14 dagen proef versie.U bepaald zelf wanneer u uw pakket upgrade voor meer functies

Bekijk alle pakketten

Online dossiermanagement voor advocaten. Wat valt daaronder?

Van een online dossiermanagement oplossing voor advocaten mag u veel verwachten. Zo vallen o.a. de volgende zaken onder dossiermanagement:

  • - Document Management
  • - Gespreksverslagen
  • - Taakbeheer
  • - Urenregistratie
  • - Facturatie

Online dossiermanagement GDPR wetgeving. Hoe gaat dat samen?

De GDPR wetgeving treedt per 25 mei 2018 in werking. Vanaf dat moment moet u als advocatenkantoor ook voldoen aan deze wetgeving. Middels een dossiermanagement oplossing voor advocaten bent u in staat om de bij u aanwezige data van een individu snel te overhandigen aan een opdrachtgever of individu in het geval dit verzocht wordt, kunt u data snel uitwisselen en bent u in de gelegenheid het 'right to be forgotten' snel toe te passen op data aanwezig in het systeem.