fbpx

Gratis project management tool Boxxpro

Boxxpro is de gratis project management tool inclusief urenregistratie, facturatie & crm. Door gebruik te maken van Boxxpro, bespaar je maandelijk veel tijd en geld! Probeer nu Boxxpro 14 dagen geheel gratis zonder aan een contract vast te zitten.

Gegevensbescherming

Projecten

Taken

Uren registratie

Facturatie

online project management boxxpro tab view

overzicht in je projecten
altijd en overal

Door gebruik te maken van Boxxpro heb je altijd een overzicht van je budgettering. Door de slimme Ai project management tool van Boxxpro ontvang je tijdig signalen. Hierdoor overschrijd je nooit meer een deadline. Onze klanten geven aan dat ze gemiddeld 30% efficiëntere projecten hebben dankzij minder onnodig overleg.

5/5

Onze klanten geven ons een gemiddelde score van 9,5 / 10

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van de slimme tools van Boxxpro. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw projecten en de status overzicht van de taken en werkzaamheden.

U kunt ook klanten toegang geven tot uw projecten! Zo bespaart u veel onnodig e-mail contact.

4.5/5
Sinds ik Boxxpro gebruik, heb ik meer inzicht in mijn projecten. Doordat ik projecten in taken verdeel, zie ik sneller de voortgang. Door dat ik de afgewerkte taken zie, krijg ik het gevoel dat ik steeds een stapje dichterbij ben bij het eind.
Rico Beizald
Designer
5/5
Door gebruik te maken van Boxxpro heb ik eindelijk een overzicht van de beschikbaarheid van mijn personeel. En wellicht nog belangrijker, zie ik nu ook hoe productief mijn medewerkers zijn!
Benno de Graaf
Ceo

Je projecten zijn veilig bij ons

SSL beveiliging

Al uw gegevens op onze website zijn veilig versleuteld door middel van een SSL beveiliging.

Versleutelde data

Alle data in ons systeem is encrypted, zodat niemand deze gegevens ooit zou kunnen lezen.

Dagelijks 24 back-up's

Elke uur maken wij een backup van jou data. Zodat jij zorgeloos aan jou projecten kan werken.